Parking Partner är ett etablerat parke­ringsföretag där medarbetarna har stor erfaren­het av parkeringsbranschen. Vi arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Dessutom erbjuder vi kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, för­varing samt hämtning och lämning av bilar. Vid stora evenemang kan vi ordna med parkerings­värdar som dirigerar och hänvisar bilisterna till rätt plats.

Parking Partner använder kamera och handdator när kontroll­avgift utfärdas – ett säkert system för både oss och våra kunder. Vi hjälper till att öka tryggheten i bostadsområ­dena genom att synas och rapportera om det har hänt något. Hur tätt vi kommer beror naturligtvis på vad som avtalats.
Alla våra parkeringsvakter är uniformerade, kör bilar som är tydligt märkta med vår logotyp och är utbildade enligt branschorganisationen Sveparks föreskrifter. Samtliga våra fordon är utrustade med brand­släckare, första hjälpen-material, startkablar, bog­serlina och klottersaneringsmaterial. Vi har enbart miljöbilar.
Behöver du som fastighetsägare/förvaltare hjälp med parkering? Tveka inte att kontakta oss på tel: 08-120 305 90 alt. mail: info@parkingpartner.se

SAMARBETEN

Vi har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare som är allt ifrån några av Sveriges största fastighetsägare till mindre bostadsrättsföreningar. Vi strävar alltid efter att hålla hög servicenivå och korta beslutsvägar. Vårt mål är att du som fastighetsägare eller förvaltare enkelt ska komma i kontakt med rätt avdelning hos oss, vilket resulterar i snabba besked och åtgärder.

För oss är det mycket viktigt att ta hänsyn till miljön i det arbetet vi utför och därför är vi mycket stolta över att vara miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001 vad gäller projektering, drift, uthyrning, övervakning samt optimering av parkeringsytor. Våra certifieringar är godkända av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Behöver du som fastighetsägare eller förvaltare hjälp med parkering eller har du några andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss!