Kundtjänst 

Vi har vår kundtjänst i egen regi detta betyder att du som önskar kommer i direkt kontakt med Parking Partner när du har några frågor gällande parkering eller utfärdandet av en kontrollavgift. Vår kundtjänst vet även hur det ser ut på våra områden och kan förklara vilka regler som gäller där.

Om du vill överklaga en kontrollavgift som du har fått, så gör du det genom att fylla i formuläret nedan alternativt att skicka en skriftlig invändning till Parking Partner Box 1122, 131 26 Nacka Strand. Märk gärna kuvertet med ”kundtjänst”. Den skriftliga invändningen ska innehålla kontrollavgiftens debiteringsnummer, orsak till invändningen och kontaktuppgifter till dig.

KONTROLLAVGIFT

Har du frågor om kontrollavgifter (p-böter)?
Här kan ni välja att skicka era frågor kring en kontrollavgift. Ni kan även välja att bifoga en bild med ert meddelande. Vi tar oss an ert ärende så snart vi kan.

KUNDTJÄNST

Våra medarebetare på kundtjänst hjälper er gärna. Kontakt oss via telefon eller epost. Ifall ni har ett ärende gällande kontrollavgift, vänligen använd formuläret till vänster.

Telefon: 08-120 305 99
Epost: kundtjanst@parkingpartner.se