Parking Partner är ett etablerat parke­ringsföretag där medarbetarna har stor erfaren­het av parkeringsbranschen. Vi arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Dessutom erbjuder vi kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, för­varing samt hämtning och lämning av bilar. Vid stora evenemang kan vi ordna med parkerings­värdar som dirigerar och hänvisar bilisterna till rätt plats.

Parking Partner använder kamera och handdator när kontroll­avgift utfärdas – ett säkert system för både oss och våra kunder. Vi hjälper till att öka tryggheten i bostadsområ­dena genom att synas och rapportera om det har hänt något. Hur tätt vi kommer beror naturligtvis på vad som avtalats.
Alla våra parkeringsvakter är uniformerade, kör bilar som är tydligt märkta med vår logotyp och är utbildade enligt branschorganisationen Sveparks föreskrifter. Samtliga våra fordon är utrustade med brand­släckare, första hjälpen-material, startkablar, bog­serlina och klottersaneringsmaterial. Vi har enbart miljöbilar.
Behöver du som fastighetsägare/förvaltare hjälp med parkering? Tveka inte att kontakta oss på tel: 08-120 305 90 alt. mail: info@parkingpartner.se

Vi har vår kundtjänst i egen regi, detta betyder att du som önskar kommer i direkt kontakt med Parking Partner när du har några frågor gällande parkering eller utfärdandet av en kontrollavgift. Vår kundtjänst vet även hur det ser ut på våra områden och kan förklara vilka regler som gäller där.

Om du vill överklaga en kontrollavgift som du har fått, så gör du det genom att fylla i formuläret på startsidan, via e-mail till vår kundtjänst eller skickar en skriftlig invändning till Parking Partner Box 1122, 131 26 Nacka Strand. Märk gärna kuvertet med ”kundtjänst”. Den skriftliga invändningen ska innehålla kontrollavgiftens debiteringsnummer, orsak till invändningen och kontaktuppgifter till dig.