Att parkera med mobilen

Att betala för sin parkering med mobilen är både snabbt och smidigt. Några av fördelarna är t.ex. att slippa stå i kö till biljettautomaten, lätt att förlänga parkeringstiden om mötet skulle dra ut på tiden och smidig betalning via faktura eller kopplat kontokort. Vi samarbetar med SMS-park och EasyPark.

 EasyPark-Logo-Color

Med EasyPark kan bilisten starta sin parkering via en Smartphone-app eller genom ett samtal till talsvarstjänst. Tjänsten kan användas privat eller av företag. Det finns också möjlighet till att ha ett dubbelkonto där du snabbt och smidigt kan växla mellan företagsparkering och privatparkering i appen. Dina företagsparkeringar debiteras ditt företag och de privata parkeringarna debiteras ditt betalkort.

  1. Ladda ner EasyParks app
  2. Logga in: Följ anvisningarna på skärmen.
  3. Ange områdeskod: Skriv in områdeskod eller hitta koden i appens karta.
  4. Starta parkering:Välj p-tid genom att snurra på hjulet. Avsluta eller förläng p-tiden efter behov.

Ett par dagar efter registreringen får du ett välkomstbrev. Det innehåller ett informationsblad och en EasyPark-dekal. Dekalen placerar du i vindrutan på bilens passagerarsida för att visa parkeringsvakten att du betalar med EasyParks app. Så fort dekalen är på plats kan du börja betala via mobilen! Klicka här för mer information.

 

App-parkering

SMS-parks app finns för både iPhone och Android. Med appen startar och avslutar du snabbt och enkelt din parkering. Du anger en preliminär sluttid som ett skydd mot att du inte skall glömma bort att du startat en parkering. I appen kan du även se dina tidigare gjorda parkeringar.
Klicka här för mer information.

SMS-parkering

För att parkera med SMS skickar du ett SMS med zonkod, regnummer och personnummer till nummer 0700-40 40 40. Zonkoden är ett nummer som står på våra dekaler och skyltar och som identifierar parkeringsplatsen. Direkt får du en SMS-bekräftelse på att en parkering har startats. Observera att din parkering är giltig först när du erhållit SMS-bekräftelsen. När du är klar skickar du ett nytt SMS med avsluta. Du får en SMS-bekräftelse som bl.a. innehåller hur mycket avgiften blev. För att du inte skall glömma bort en startad parkering skickar vi påminnelser per SMS med jämna mellanrum.